Tarieven, Vergoedingen en Tijdsduur

De tijdsduur van een sessie is rond de 60 minuten. Het is afhankelijk van je wens en hulpvraag hoeveel gesprekken je wilt/ nodig hebt. Sommige mensen vinden het prettig om enkele gesprekken te hebben verdeeld over enkele weken terwijl anderen het fijn vinden om regelmatig te komen voor een aantal maanden. De frequentie van de gesprekken is ook wisselend. Soms vindt het wekelijks plaats of er kunnen 2 a 3 weken tussen zitten. We kunnen het hier ten alle tijden over hebben tijdens onze gesprekken of je kan me hierover bellen of mailen.

Tarieven voor nieuwe afspraken vanaf 1 juni 2019

  • Kennismakingsgesprek: € 35,-*
  • Vervolgsessie: € 70,-*
  • Proceskaart** van 5 sessies: € 332,50,-*

*Individuele therapie is vrijgesteld van BTW. Voor coaching wordt 21% BTW in rekening gebracht bovenop genoemde prijs. Voor coaching ondersteund door de werkgever kan ik op aanvraag een gepaste offerte maken. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op.
** Per sessie 5% korting. Geldig tot 4 maanden na de eerste afspraak van deze proceskaart

Vergoedingen

Er bestaat een mogelijkheid om via de aanvullende verzekering van jou zorgverzekeraar een vergoeding te ontvangen voor Gestalttherapie (alternatieve therapie). Dit is geheel afhankelijk van de manier hoe jij verzekerd bent. Vraag om duidelijkheid bij jou eigen verzekeraar en/ of klik op de volgende link voor meer informatie: Vergoedingen zorgverzekeraars

Lidmaatschap en registraties

  • Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttherorie (NVAGT)
  • European Association for Gestalt Therapy (EAGT)
  • Register therapeut BCZ® 180320R (RBCZ)
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd 100002263 (SKJ)
  • AGB-code van Petra Kooistra-Bakker: 90104341
  • AGB-code van Praktijk Dialogisch: 90063653
  • KVK nummer: 60117281

Je hebt een klacht. Wat nu?

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wil hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging de NVAGT. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.