Leefstijl en Gezondheid

In januari 2019 ben ik gestart met de Post HBO opleiding Leefstijlcoaching bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Vanuit mijn interesse voor leefstijl, gezondheid, voeding, beweging en gedrag ga ik mijn kennis verdiepen zodat ik leefstijlcoaching ook binnen mijn praktijk aan kan bieden. De academie voor leefstijl en gezondheid zegt dat zij de focus leggen op échte coaching. Écht is voor mij; authentiek, eerlijk, integer en gelijkwaardig. Kernwaarden die bij mij en mijn praktijk Dialogisch passen.

Dit is wat zij nog meer zeggen:

“Hoe coach je mensen effectief op leefstijl? Hoe haal je de intrinsieke motivatie van je coachees naar boven? Hoe zorg je voor een duurzame gedragsverandering? Dát leer je in de opleiding tot leefstijlcoach van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG). Zo haal je het beste uit mensen naar boven. “

En dat is wat ik dus het komende jaar ga leren! Ik zal je op de hoogte houden via mijn Blog over leefstijlcoaching.

Tevens zoek ik coachees die bij mij, voor 50% van mijn normale prijs als therapeut én met een gratis kennismakingsgesprek, een coachingstraject willen aangaan om een gezondere leefstijl te krijgen! De eerste 3 aanmeldingen krijgen een gratis traject!

Neem contact met me op via telefoonnummer 06- 42 59 05 89, email petra@dialogisch.nl of vul onderstaand formulier in. Mijn streven is om je zo spoedig mogelijk, in ieder geval binnen twee werkdagen te beantwoorden!

Contactformulier