Aanbod

Hieronder zie je het aanbod van mijn praktijk. Wil je meer weten neem dan contact met me op, dan vertel ik je graag meer over mijn persoonlijke aanpak en de voordelen daarvan.

Coaching

Coaching gaat meestal over hoe jij in een situatie omgaat met de omstandigheden die zich op dat moment voordoen. Je loopt bijvoorbeeld steeds tegen dezelfde zaken aan, je zit niet lekker in je werk, je merkt dat het allemaal teveel is, voelt een voortdurende stress en/of weet niet meer hoe je het zelf op kan lossen.

Mijn manier van coachen is onderzoekend, zorgvuldig en authentiek. Ik ben geïnspireerd door en opgeleid tijdens de vierjarige Post HBO Gestaltmethodiek en -therapie aan de Nederlandse Stichting Gestalt. Gestaltcoaching is ervaringsgericht en gaat uit van het hier-en-nu. Hierdoor kun je aangeleerde patronen, die je in het verleden goed hebben geholpen, onderzoeken in het nu. Deze patronen staan je in de weg om verder te ontwikkelen. Als je ze kent heb je een keuze om het anders te doen.

Gestalttherapie

Iedereen kent kleine en grote problemen in zijn leven. Deze zijn vaak niet te sturen of te stoppen. Gelukkig heb je er wel invloed op.

Ik help jou om jouw uitdagingen te onderzoeken en om er op een andere manier mee om te gaan. Ik help je in het onderzoek naar jezelf op een authentieke, eerlijke en gelijkwaardige wijze. Op jouw eigen tempo, in een prettige en veilige omgeving zodat jij je weer krachtig zult voelen.

In mijn werkwijze ben ik geïnspireerd door de Gestaltmethodiek. Een ervaringsgerichte gesprekstherapie die ook wel de psychotherapie van het contact wordt genoemd. Ik ben aangesloten bij de NVAGT en de RBCZ waardoor vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar mogelijk zijn.

Leefstijl & Gezondheid

In januari 2019 ben ik gestart met de Post HBO Leefstijlcoaching bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Vanuit mijn interesse voor leefstijl, gezondheid, voeding, beweging en gedrag ga ik mijn kennis verdiepen zodat ik de leefstijlcoaching ook binnen mijn praktijk aan kan bieden.

Ik ben een enthousiaste en leergierige leerling en wil dit graag ook aan jou overbrengen! Ik zal je op de hoogte houden via mijn Blog en de social media kanalen. Wil jij je leefstijl onder de loep nemen en je gezonder en energieker voelen? Nieuwe aanmeldingen kunnen het traject in 2019 ontvangen met 50% korting. We gaan samen het onderzoek aan om een antwoord te vinden op jouw vragen. Een leefstijlverandering vergt tijd, geduld en een kritische doch milde blik naar jezelf. Ik zie er naar uit je hierin te ontmoeten.